free responsive website templates

Wat klanten zeggen over catknip?

Hier kun je de recensies en reacties lezen van de klanten die bij mij geweest zijn.


'' volgens mij wordt dit een wereldkat. Weet je dat hij ook pijnloos kan zitten, iedereen is zo blij dat ik dit gedaan heb en dat JIJ gelijk tijd had, álles regelde en de hele middag ermee bezig bent geweest bij een dierenarts.
Die JIJ ook nog èven regelde.
Je zag de noodzaak. Je bent een supertrimster! '' 

''Hartstikke bedankt voor het trimmen van Abby.
Abby is een Maine Coon poes van 2,5 jaar oud. Ze houdt niet van vreemde mensen en heeft weinig zelfvertrouwen. Kammen vindt ze vreselijk.  

Ze had wat klitten in oksels en in haar broek. Laura van Catknip heeft super werk verricht.
Laura blijft heel rustig, neemt uitgebreid de tijd. Zo kon Abby rustig aan haar wennen.
Ook toen Abby op de trimtafel stond bleef Laura rustig en heeft zonder dwang Abby kunnen behandelen.
Met hulp van olien wat stress verlagend werkte voor Abby en geduld en rust van Laura heeft ze mijn wat angstige poes goed weten te helpen. Top werk geleverd.

Ik kan Catnip trimsalon voor katten aan iedereen aanraden!''

'' Rustige werkwijze, professioneel en zeker katvriendelijk!!! ''

'' Onze maine coon Mr. Murphy had last van klitten, hij vond het eerst reuze spannend maar dankzij Laura haar geduld heeft ze Murphy klit vrij kunnen maken, en op het einde kreeg hij nog wat lekkers en was alles weer goed! lieve Laura bedankt! ''

Red tabby Joopie

'' Onze lieve kat Joopie had helaas vilt zitten.
Ik stuurde haar een berichtje en ze kon gelijk de volgende dag al komen! Super lieve en rustige meid, die echt de tijd neemt voor je kat en van de beestjes houdt. De behandeling zelf ging heel goed en onze kat werd helemaal gerustgesteld door haar. Na de behandeling kreeg Joopie lekker een bakje eten als beloning van dr en gaf ze ons ook instructies mee hoe we zijn klitjes kunnen voorkomen. Wij en Joopie zijn heel blij met Catknip! ''

HTK korthaar

'''Wij wisten niet dat kortharen ook vilt konden krijgen. Door de informatie en kennis van Laura kwamen wij er achter dat dit door zijn artrose komt. Gijs is al 15 jaar en dus een oud mannetje.

Laura is heel rustig en lief, neemt de tijd en zorgde dat Gijs op zijn gemak was. Gijs was helemaal niet bang en was blij dat hij verlost was van zijn vilt plekjes. ''

Maine coon kater rood

''Guus zit nu veel lekkerder in zijn vel! Is weer ondeugend en speels!''

Half persje

'' Laura is vreselijk lief en geduldig tijdens de behandeling van het poezenbeest. Ze is heel geconcentreerd bezig en houdt de toestand van de kat heel goed in de gaten! Als beloning iets lekkers en een zakje kattenkruid om mee te spelen en te kroelen!
Top! ''

Laura Jordaan
Frederik hendrikstraat 26z
3143LD, Maassluis
info@catknip.nl
06 33583927 

Links
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
Cookies beleid


Feedback
Heb je een bedrijf en vind je het leuk als ik reviews schrijf over jou en jouw product(en) of lijkt het je leuk om samen te werken?

Stuur mij een mail!