how to make your own site

Even kennismaken

Ha, leuk dat je er bent.
Op deze pagina vind je meer informatie over mij en mijn katten. 

Laura Jordaan

Mijn naam is Laura Jordaan en sinds augustus 2018 ben gediplomeerd en gespecialiseerd in het trimmen van katten. Mijn diploma heb ik gehaald op het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik.

Als kind was ik altijd al in de weer met dieren, cavia’s, konijnen, katten, honden. Zodra ik een dier zag, kon ik het niet weerstaan om even te aaien of te kijken. Een echte dierenvriendin. Bij ons thuis hadden we ook altijd dieren het begon met een konijn, cavia’s en uiteindelijk ook katten en een hond. Waar ik veel liefde en tijd in stak.

Als vooropleiding heb ik kapster gedaan, maar dat was het voor mij net niet. Ik heb een poos in het dierenasiel gewerkt als vrijwilligster en uiteindelijk na onderzoeken wat ik nou echt leuk vond kwam ik op het volgende.


'' Wat is er nou leuker dan je liefde voor katten en het kappersvak combineren! ''

En zo kwam ik op het katten trimmen, wat ik nu met veel liefde en passie doe. Naast het katten trimmen ben ik mij ook bezig met katten en etherische olie, het effect hier van en de oordelen die hier op rusten.  Ik vind het belangrijk dat de katten en de huid-, vacht-, en diervriendelijk worden behandeld en soms kan een olie dan juist een ondersteuning zijn voor de kat om wat langer te kunnen vol houden.

Ik zal ook mijn eigen vachtjes even voorstellen:

Mobirise


PIP

Mobirise


MIRA

Mobirise


QUINN

Ik woon in Maassluis met mijn 3 lieve meiden in een beneden woning met tuin hebben wij de grootste lol.

Pip is mijn HTK’tje, ontzettend lief meisje, kan ook niet anders met een hartje op je buik. Pip loopt heerlijk buiten want daar is ze het gelukkigste, de zon de bosjes en natuurlijk overheerlijke muisjes mee nemen naar huis, want het personeel (ik dus) weet niet zo goed hoe ze moet jagen!

Mira is lekker op zichzelf doet haar ding en als ze wil kroelen komt ze wanneer ze dat zelf wil. En dat is helemaal prima. Ik vind het belangrijk dat katten kat mogen zijn. We mogen ook gewoon mens zijn toch?

Quinn is de benjamin in huis, ze is de dochter van Mira al zou je dat niet zeggen qua vacht. Quinn is een echte jager geen vliegje in huis die levend weer naar buiten komt. Spelen rennen en vliegen door het huis doet ze het liefste, en ja ook dit dametje komt lekker bij je kroelen als ze daar behoefte aan heeft. Echt op schoot komen zitten? Daar doet Quinn niet aan.

Je zal mijn katten wel vaker tegen komen op de website. De foto's die gemaakt zijn heb ik allemaal zelf genomen.

Wil je mooie foto's van jouw kat of ander dier?
 Neem ook dan gerust contact met mij op!

Volg je catknip al?

Laura Jordaan
Frederik hendrikstraat 26z
3143LD, Maassluis
info@catknip.nl
06 33583927 

Links
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
Cookies beleid


Feedback
Heb je een bedrijf en vind je het leuk als ik reviews schrijf over jou en jouw product(en) of lijkt het je leuk om samen te werken?

Stuur mij een mail!