bootstrap templates


Katten verhalen!

Hier vind je de leukste, grappigste en meesleepende verhalen en praatjes vanuit de kat gezien!
Wil jij je ervaring en verhaal ook kwijt met betrekking tot de trimbehandeling van jouw kat? Of heb je een leuk idee/onderwerp voor een verhaal?

Stuur dan vooral een e-mail met verhaal en foto/video en wie weet verschijnt jouw verhaal/onderwerp wel op mijn website!

Spetter, pieter, pater, lekker in het water!

'' Dorst, ik heb dorst! Maar ik kan het niet laten.. Ik moet altijd eerst even spetteren met het water. Mijn personeel is daar niet altijd blij mee.

Ik ben dan wel kat maar ik ben zeker niet bang voor natte pootjes. Ik moet toch wel zeker weten of het water is! '' 

- Quinn

Mobirise

Eigenaresse over Barry en Catknip

Lieve Laura,
Ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je vandaag voor mij en onze kat Barry gedaan heb. Wat ben jij een geweldige kattentrimster. Gewoon iemand die met je meedenkt en gelijk handelt, gewoon voor het belang en noodzaak van een kat die nog volledig aan het wennen is bij ons, omdat hij plotseling een ander huis nodig had.

Bij advies bij een dierenwinkel, kwamen ze met het kaartje aan van Laura. Die heb ik gelijk gebeld en het probleem uitgelegd. Ze luisterde, gaf advies en vertelde haar werkwijze. Ze zei dat ik er gewoon even over na moest denken, dat ik altijd kon terugbellen en als ze niets meer hoorde dat ook goed was?! Enfin ik heb dezelfde dag teruggebeld. Ze zag de noodzaak zo hoog dat ze de volgende dag (vandaag) gelijk kon en had van te voren ook de dierenarts gebeld voor als het trimmen thuis niet lukte.

Laura kon gelijk al zijn nieuwsgierigheid wekken en aaien, oppakken en nakijken, maar verder zag en voelde ze wel dat dit niet zo even te doen was. Ze merkte al dat hij ging stressen. Ze regelde gelijk de dierenarts en onder een roesje heeft ze hem helemaal kunnen behandelen.

Wat een geduld en wat een daadkracht! Fantastisch, ik ben (en iedereen die geweldig meeleefde) zo blij dat ik dit gedaan heb en dat jij, Laura, gelijk tijd had en tijd maakte, álles regelde, er de hele middag mee bezig ben geweest, inclusief de tijd bij de dierenarts, die ook superlief waren en vaak kwamen kijken. Ik was niet eens zoveel geld kwijt, het was het dubbel en dwars waard.

Onze Barry zal het wel wat kouder hebben, want hij heeft een leeuwenkopje met sokken aan en een pluimstaart, staat hem best goed. Hij kan zichzelf weer schoonmaken wat hij ook gelijk ging doen en wringt zich in onmogelijke standjes met zijn ielige lijfje, zo blij dat weer overal bij kan.

Je hebt er een dankbare klant bij. Hopelijk volgen er nog velen en dat je de droom van een eigen kattentrimbus binnenkort kan realiseren.


Dankjewel Laura 😊
Tot over een paar maanden. 

- Antoinette

Volg je catknip al?

Laura Jordaan
Frederik hendrikstraat 26z
3143LD, Maassluis
info@catknip.nl
06 33583927 

Links
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
Cookies beleid


Feedback
Heb je een bedrijf en vind je het leuk als ik reviews schrijf over jou en jouw product(en) of lijkt het je leuk om samen te werken?

Stuur mij een mail!